SUSHI BOOT BRASSCHAAT

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 21 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Sushi Boot Brasschaat. Meer weten? Ontdek meer

22 sep 2022 om 23:01 Levering werd perfect op het gevraagde tijdstip geleverd en was lekker
13 sep 2022 om 22:27 top eten en topservice!
11 sep 2022 om 21:21 Eten was niet slecht. 2u20 min erop moeten wachten was iets minder
26 aug 2022 om 21:24 Supper snel bezorgd en lekker eten.
23 jul 2022 om 10:37 Er was iets mis met de tonijn in de maki's (denk niet dat die nog vers was), die hebben we laten liggen. Is de eerste keer dat we dit hier meemaken. Voor de rest was het wel top zoals altijd.
6 jul 2022 om 22:43 Top zoals gewoonlijk, waren sneller dan ik verwacht had, was niet thuis en bezorger belde me vriendelijk op. Heeft gewacht tot ik arriveerde top service
22 jun 2022 om 8:18 Super snelle levering, lekkere sushi
9 jun 2022 om 21:16 Sneller geleverd dan ze gezegd hadden. Heel lekkere .
7 jun 2022 om 20:37 Had rond de middag besteld en tijdstip 18:30 aangeduid en was er al om 18:20 eten was ook gewoonweg top!
4 jun 2022 om 21:09 Prima
28 mei 2022 om 14:15 Eten was top en bestelling geleverd op afgesproken tijdstip. Vriendelijke bezorger
27 mei 2022 om 19:08 We hebben bijna 2u gewacht op ons eten